Sunnah product d.o.o. – Distribucija za područje Srbije

БОС
СРБ
DEU

Pravila naručivanja

Savjetujemo Vam da prethodno pročitate i pridrižavate se pravila narudžbe!
  1. Odaberite željeni artikl, izaberite količinu. Ukoliko imate kupon za popust unesite ga pri pregledu korpe.  Unesite kupon Pravila narudžbe
  2. Odaberite način dostave i način plaćanja.
  3. Završite kupovinu klikom na KRENI NA PLAĆANJE, potom obavezno unesite tačne podatke kako bi smo vam isporučili vašu narudžbu.
  4. Sunnah Product garantuje kvalitetu proizvoda koje poručujete, kao i valjanost roka trajanja.
  5. Reklamacije na rok trajanja se uvažavaju u roku od 7 dana od dana prijema pošiljke uz povrat robe, a Sunnah Product garantuje povrat novca.
  6. Isporuke artikala koji su ponuđeni na web stranici vrše se samo u Bosni i Hercegovini putem servisa brze pošte/PTT BiH, lično u našoj maloprodaji ili našom dostavom.
  7. Za isporuke u ostale zemlje molimo kontaktirajte nas mailom:  info@sunnahproduct.com
  8. Pri preuzimanju od dobavljača provjerite pošiljku, jer ne odgovaramo za eventualna oštećenja ambalaže i samim tim proizvoda tokom transporta; Reklamirajte to dobavljaču – poštaru i odmah o tome obavijestite Sunnah Product. Svakako – vi ćete dobiti drugu pošiljku, ukoliko reklamirate na vrijeme.
  9. Nakon što potvrdite vašu narudžbu ili završite kupovinu, obavijestit ćemo vas mailom o ostalim detaljima preuzimanja pošiljke.
  10. Na kraju kupovine – označite da ste pročitali i razumjeli   Pravila narudžbe.

 Hvala Vam na ukazanom povjerenju.