Sunnah product d.o.o. – Distribucija za područje Srbije

БОС
СРБ
DEU

Ulje kurkume 50 ml

1110 рсд

Ulje kurkume dobiveno maceriranjem kurkume u ulju suncokreta, bez aditiva.

Djelovanje:  Ulje kurkume se koristi za detoksifikaciju organizma, liječenja depresije, za tretiranje artritisa i reumatoidnog artritisa, kod zacjeljivanja rana i obnavljana oštećene kože, akni, psorijaze i drugih upalnih stanja kože, pospješuje rast kose, pomaže kod gripe i prehlade, herpesa, za higijenu i zdravlje zuba i oralne šupljine, kod loše probave i  nadutosti.

 

Za proizvode kojih nema na zalihi ili nemaju cijenu, vrijeme isporuke 15 dana i naručite na sljedeće kontakte putem Vibera:

BEOGRAD

+381 (0) 62328717

NOVI PAZAR

+381 (0) 62210201.

Dostupno uz narudžbu

Estimated delivery on 7 - 12 Jula, 2024
SKU: 3877000313631 Kategorija:

Opis

Vaši prijatelji bi rado vidjeli ovo...

Ulje kurkume – Curcuma longa

Namjena: Koristi kod detoksikacije organizma, zacjeljivanju rana i obnavljanju oštećene kože; akni, psorijaze i drugih upalnih stanja, pomaže kod gripe i prehlade, herpesa, za higijenu i zdravlje zuba i oralne šupljine, kod loše probave i nadutosti. Pomaže u otklanjanju depresije, reumatoidnog artritisa i unutrašnjih upala i infekcija.

Primjena: Kod herpesa 3-4 kapi ulja kurkume pomiješati uljem kokosa i nanositi redovno na oboljele dijelove. Kod gripe, prehlada i drugih upala dodavati 5-6 kapi čaju ili inhalirati. Za zube dodati par kapi na pastu tokom pranja.

Napomena: Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama!